CAUTĂ  
 
PRODUSE
APLICAŢII

Rafturi mobile

Rafturi fixe

Rafturi statice

Rafturi dinamice

Altele

 

In calitate de dealer al companiei DEXION, misiunea noastra este de o oferi clientiilor din Romania solutii de stocare/arhivare personalizate, conform cu cerintele si necesitatile fiecaruia. Pentru noi fiecare client este un caz unic si vom dezvolta o solutie astfel încât sa beneficieze în totalitate de spaţiul disponibil pentru depozitarea şi manipularea eficientă a bunurilor.

Consultanţii noştri vă vor ajuta în utilizarea optimă a spaţiului disponibil recomandând sistemul corect şi accesoriile necesare. În cazul în care sistemele standard nu va vor satisface cerinţele, vom dezvolta o soluţie personalizată, adaptată situaţiei specifice.

Toate produsele propuse de noi sunt garantate si corespund standardelor internaţionale de calitate si siguranta, ISO, RAL, SEMA, FEM, iar fabricile din Norvegia – Hensmoen, Germania – Laubach si Olanda – Panningen sunt certificate si conform managementului mediului.

Solutiile propuse de noi pentru stocare si arhivare pot fi integrate in magazii, centre de arhivare, fabrici, depozite, centre de distribuţie, arhive, birouri, muzee, biblioteci, instituţii medicale, de desfacere cu amănuntul dar si in numeroase alte aplicaţii.


 
Birou

Arhivă

Biblioteci

Muzee

Medical

Magazii

Depozite

Logistică

 
Mezzanine

Podinele noastre se constituie in ateliere.
- Dimensionare conform spaţiului existent.
- Vopsire în culoarea ambientală, contra-cost.
- Montaj prin înşurubare, adică nu se sudează la locul de montaj.
- Montare – demontare fără probleme.
- Siguranţă maximă prin respectarea 100% a normativelor în vigoare şi calcul static.
- Podea dimensionată în funcţie de încărcare si activitatea specifică.
   detalii...

Sisteme multietajate HI280

Noua generatie de sistem de stocare pentru bunuri mici

Montajul simplu, capacitatea ridicată de încărcare si marea versatilitate fac ca HI280 să fie – sistemul de rafturi cuplabile de nouă generaţie.
   detalii...

2008 © Price Impact. Toate drepturile rezervate. PageRank design: www.discovergroup.ro